Senses by Angie is een culinaire wereldreis. Het doel is de zintuigen te prikkelen en met veel plezier en voldoening met eten bezig te zijn. Private dinings worden gehouden bij jou thuis of op locatie en kookworkshops worden bijgewoond door uiteenlopende type mensen. Voor ieder wat wils dus, bij Senses by Angie.
Meer weten?
Senses by Angie hecht veel waarden aan producten die puur en eerlijk zijn. Vlees is biologisch en het liefst van de lokale slager. Groenten & fruit zijn doorgaans ook van biologische aard en ik maak het liefst gebruik van seizoensproducten. Het doel hiervan is de pure smaakbeleving zo puur mogelijk te houden.
Ik werk met veel producenten uit de buurt en ik weet dan ook wat er in huis gehaald wordt. De oorsprong van het product is voor mij net zo belangrijk als de smaak en het uiterlijk. Hier wordt dus veel aandacht aan besteed.
Meer weten?
Geboren en getogen in het bourgondische Zuid-Limburg, ben ik opgegroeid waarin lekker eten en genieten belangrijk zijn. 'Ik' is Angie Bischops (1982). Op mijn 15e werd de culinaire vlam in mij pas echt aangewakkerd en sindsdien is ze niet meer uitgegaan.