Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wie is senses by angie?

Senses by Angie is een culinaire wereldreis. Het doel is de zintuigen te prikkelen en met veel plezier en voldoening met eten bezig te zijn. Private dinings worden gehouden bij jou thuis of op locatie en kookworkshops worden bijgewoond door uiteenlopende type mensen. Voor ieder wat wils dus, bij Senses by Angie.

Meer weten?

 

De product keuze van senses by angie 

Senses by Angie hecht veel waarden aan producten die puur en eerlijk zijn. Vlees is biologisch en het liefst van de lokale slager.  Groenten & fruit zijn doorgaans ook van biologische aard en ik maak het liefst gebruik van seizoensproducten. Het doel hiervan is de pure smaakbeleving zo puur mogelijk te houden. 

Ik werk met veel producenten uit de buurt en ik weet dan ook wat er in huis gehaald wordt. De oorsprong van het product is voor mij net zo belangrijk als de smaak en het uiterlijk. Hier wordt dus veel aandacht aan besteed.
Meer weten?

 

Wie is Angie?

Geboren en getogen in het bourgondische Zuid-Limburg, ben ik opgegroeid waarin lekker eten en genieten belangrijk zijn. 'Ik' is Angie Bischops (1982). Op mijn 15e werd de  culinaire vlam in mij pas echt aangewakkerd en sindsdien is ze niet meer uitgegaan.

 
 
Copyright © 2021 Senses by Angie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren